MOREFilmeRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Sezonul 4 din Stranger Things a fost confirmat

Nu cred ca vine ca o surpriza pentru nimeni faptul ca Netflix a anuntat oficial ca vom vedea si un al patrulea sezon din seria de mare succes, Stranger Things. Anuntul vine insotit de un teaser care include imagini infricosatoare din Upside Down si o fraza care spune „Nu mai suntem in Hawkins”.

Atentie, urmatoarele paragrafe contin spoilere!

Ultima oara cand i-am vazut pe adolescentii nostri dragi si pe altiatii lor, acestia au reusit sa invinga pentru a treia oara monstrul numit Mind-Flayer care a evadat din lumea Upside Down si a pus stapanire pe orasul Hawkins, Indiana, unde au avut loc toate cele trei sezoane de pana acum. Desigur, aceasta ultima victorie a venit cu un cost: Eleven si-a pierdut puterile telekinetice dupa ce a fost muscata de un Flay-Monster, iar tatal adoptiv al acesteia, favoritul fanilor, Seriful Jim Hopper s-a sacrificat pentru a salva orasul chiar in ultimul episod din al treilea sezon al Stranger Things.

Au fost trei sezoane foarte interesante care au avut un final destul de neasteptat, dar a lasat loc pentru un numar mare de speculatii, printre care si aceea ca Jim Hopper este inca in viata si ar fi evadat in lumea Upside Down fix inainte de explozia masinariei care il tinea deschis. Teaserul ne creeaza ofera cateva detalii despre ce ar putea fi vorba in ultimul sezon, iar creatorii Matt si Ross Duffer au indicat ca actiunea ar fi in afara orasului Hawkins, avand in prim plan rusii si creaturile Demogorgon pe care acestia le-au capturat, ceea ce ar putea la fel de bine sa confirme teoria de mai sus despre supravietuirea serifului.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button