Gaming

Sezonul 14 din Apex Legends vine cu un nou erou

Autor: Matei Pană

Luna viitoare va începe un nou sezon în Apex Legends, care va aduce câteva lucruri noi și interesante. Primul și cel mai important lucru este apariția unui nou erou, numit Vantage (sau Mara, acesta fiind numele ei real) cu care facem cunoștință în noul trailer din seria “Stories from the Outlands”. Încă nu avem informații despre abilitățile noului erou, dar putem deduce din trailer faptul că este un fel de sniper, ceea ce înseamnă că abilitățile sale ar trebui să o ajute în acest rol.

Nu este prima dată când vedem acest erou, deoarece acesta a fost inclus într-un leak de proporții uriașe care a fost dezvăluit în luna martie a acestui an, care cuprinde o nouă hartă numită “Divided Moon”, mai mulți eroi, arme și heirloom-uri. Puteți vedea toate aceste lucruri în detaliu aici.

Noul sezon Apex se va numi “Hunted” și va aduce mai multe schimbări, acestea fiind un update al hărții Kings Canyon, creșterea nivelului maxim și un nou battle pass, așa cum am fost obișnuiți în fiecare sezon. Aveți aici pagina oficială care vorbește foarte pe scurt despre aceste schimbări.

Nu știu de voi, dar eu sunt foarte curios de cum se va comporta Vantage pe câmpul de luptă. Vom afla mai multe detalii în acest sens săptămâna viitoare, când vom primi un trailer care se concentrează pe gameplay, așa cum am fost obișnuiți atunci când apare un nou erou. Noul sezon se va lansa pe 9 august, iar dacă nu ești familiar cu Apex Legends, îl poți încerca pe PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 sau Nintendo Switch. Sau dacă ești fanul jocurilor pe telefon, poți încerca și varianta de mobil.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button