MORE

Sexy Sims si nuditatea explicita

Cand jucatorii de Sims 4 au eliminat cenzura personajelor din joc, au descoperit ca modelele in-game,”dezbracate”, arata ca niste papusi Barbie! A fost doar o chestiune de timp pana cand cineva „s-a ocupat” si de aceasta problema.

Jucatorii infocati de Sims 4 stiu probabil deja de numarul mare de „nudity mods” care au aparut de cand cei de la Sims au implementat modul „no mosaic”, adica fara cenzura clasica. Modurile noi permit jucatorilor sa isi „echipeze” sims-ii cu organe sexuale feminine si masculine, par pubian, etc.

Mai curios este faptul ca o mare parte a comunitatii doreste erotizarea jocului peste limitele impuse de creatori. Sims nu este destul de sexy! Jocul nu le zice lucrurilor pe nume, ”whoo-hoo” este dintr-o data prea conservator, nici macar nu i se zice de-a dreptul sex, desi  stim clar cu totii la ce se refera. Pe langa toate acestea, este interesant cum cei care creeaza modduri pentru joc aleg sa infatiseze organele genitale, care de cele mai multe ori reflecta preferintele celor care le creeaza. Este de notat faptul ca unele sunt modelate dupa aspectul unor persoane reale, precum modele sau actori, dar si faptul ca unele modduri schimba doar partea de jos sau de sus a Sims-ului – insemnand ca anumite persoane doresc o versiune cat mai realista, dar fiecare dupa propriile preferinte. De exemplu unii considera mai important un fund realist decat niste sani „autentici”.

O privire in ansamblu ne lasa cu intrebari gen: Care sunt diferentele dintre „nudity mods” facute pentru Sims si cele din Skyrim? Sunt facute cu acelasi scop? Care dintre ele sunt fidele realitatii?

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. am o idee pentru aia care stau toata ziua in sims ii spune ”afara” meet a girl/guy , have a kid and live your life stop playing this BS ”game”

  2. Chiar de curand mi-am mdat skyrim-ul si pot spune un luctru… Daca ma vede cineva, o sa ma catalogheze drept un obsedat sexual. Insa….. nu regret nimic :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button