GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Session este jocul cu skateboarding de care toti avem nevoie

Studioul indie Crea-ture a anuntat oficial ca jocul lor cu skateboarding, Session, va intra in stagiul de Eary Access pe Steam incepand cu data de maine, 17 Septembrie. Dupa aceea, va intra si in programul Xbox Game Preview in Octombrie, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc undeva la inceputul anului 2020. Anuntul vine impreuna cu un trailer care trezeste nostalgia din orice pasionat al sporturilor, sau in mare, a oricui a copilarit in anii 90-200 cu un soundtrack ce ofera un vibe unic.

Session a fost anuntat in 2017 cu sule si trambite si incearca sa redefineasca genul de jocuri despre skateboarding si este creat de o echipa formata din pasionati ai acestui sport. Co-fondatorul Crea-ture, Marc-Andrew Hounde spune ca Session preia formatul de joc despre skateboarding si il duce pe strada, inlocuind butoanele de combo cu un sistem nou-nout numit True Stance Stick control. Acest sistem foloseste stick-urile analogice pentru a controla picioarele skater-ului si ofera un learning curve foarte interesant.

Crea-ture au ales sa nu includa nici un fel de sistem de scor in Session. In schimb, jucatorii isi pot dezvolta personajul bazat pe stilul de skate pe care il adopta, deblocand noi trick-uri pe masura ce joci. De luat in considerare insa, ca progresia caracterului nu va fi disponibila in versiunea Early Access a jocului. Jucatorii vor putea sa se dea cu placa pe o harta 1:1 a cartierului Lower Manhattan, inclusiv in celebra zona Brooklyn Banks pe care o putem vedea si in trailer, iar progresia personajului iti va permite sa accesezi si mai multe zone din New York. De asemenea, vei debloca aspecte ale editorului video care are un vibe VHS puternic; o trimitere perfecta catre compilatiile de video-uri cu skateboarding din anii ’90.

Personal, sunt foarte incantat de acest titlu, mai ales ca am „bagat” ore bune in francizele Tony Hawk’s si Skate. Imi place la nebunie unde se indreapta industria de gaming in ultimii ani cu remake-uri si jocuri care aduc mai mult aminte de perioadele de glorie ale copilariei mele.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button