PC&Consoles

Sesiunea de vară de reduceri pe Green Man Gaming

După ce sesiunea de reduceri majore pentru această vară s-a încheiat atât pe GOG.com cât și pe Steam, este rândul celor de la Green Man Gaming să vină cu oferte atractive pentru toate buzunarele.

Probabil unul dintre cele mai mari avantaje ale PC-ului în fața consolelor sunt aceste reduceri pe care le întâlnim la tot pasul. Nu suntem restricționați la doar 2 piețe, și fiecare distribuitor digital luptă din răsputeri pentru fiecare eurocent din buzunarul nostru.

Peste 2000 de titluri sunt la reducere în acest moment pe Green Man Gaming, promoție care a început deja și durează până pe 4 august. Mai interesant este modelul de promovare a câtorva jocuri. 6 titluri sunt selectate pentru a fi promovate pe prima pagină o dată la 12 ore. Pentru acestea, pe lângă discount-ul oferit la reducere, puteți aplica cuponul SUMMER2017 pentru a primi un discount suplimentar de 15%, cumulabil cu cel inițial al promoției. Green Man Gaming își rezervă dreptul de a exclude unele oferte de la acest extra discount, dar poate veți avea noroc.

În această clipă la flash sale sunt The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition -50%, Watch_Dogs 2 -50%, toată seria BioShock cu toate DLC-urile de single player -67%, Just Cause 1+2 -75%, toată seria Deus Ex mai puțin Mankind Divided -75% și LEGO Star Wars: The Force Awakens – Premium Edition -50%. Pentru oricare dintre ele puteți aplica cuponul cu discount suplimentar.

Așadar, vara este un sezon bun pentru reducerile de jocuri pe PC. Și când te gândești că totul a pornit de la rechini!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button