MORE

Sesiune de „cognitive cooking” cu aplicatia IBM Chef Watson

IBM Romania si City Grill au organizat evenimentul “Cognitive Cooking”, in cadrul caruia chef Dan Tonescu a gatit un preparat pe baza de peste si crustacee, cu ajutorul aplicatiei IBM Chef Watson.

watson

Watson este un “robot inteligent” (cleverbot) care creaza retete originale, prin utilizarea de algoritmi pentru a asocia ingredientele de multe ori in moduri pe care noi nu ni le-am fi imaginat.

watson

IBM Watson este deja implementat atat in domeniul serviciilor financiare, in serviciile pentru clienti si in mentenanta predictiva, cat si in industria de petrol si gaze. In domeniul retail intelege nevoile cumparatorilor si ii indruma catre produsele si serviciile de care au nevoie, in cel mai scurt timp posibil. Potentialul tehnologiilor cognitive poate fi implementat rapid in domeniile sanatatii si educatiei, dar si in managementul mai inteligent al oraselor.

watson

Cei care vor sa gateasca asistati de IBM Chef Watson trebuie sa acceseze ibmchefwatson.com. Daca nu exista ingredientele necesare pentru o  anumita reteta, robotul va gasi imediat altele, cat mai apropiate de cele originale. Aplicatia poate oferi cel mai intersant preparat care se poate pregati cu ceea ce aveti la dispozitie.

Imagini de la eveniment in video-ul de mai jos:

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button