GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Serverele WoW Classic sunt arhi-pline iar jucatorii stau la cozi imense

Acum putin timp vorbeam despre faptul ca Blizzard sfatuieste jucatorii de WoW Classic sa se orienteze spre servere secundare daca vor sa joace in momentul lansarii, iar temerile producatorului s-au adeverit, doar ca la o scara mult mai mare decat au estimat initial.

Aparent, WoW Classic este un succes atat de rasunator incat unele servere au liste de asteptare de 8500 de jucatori, iar asta este o estimare „la rece” deoarece jocul crede ca cele ~70 de minute de asteptare pentru o astfel de coada sunt indeajuns cat un jucator sa intre pe server si eventual sa-l paraseasca la scurt timp dupa, astfel lasand un loc liber pentru altcineva. Doar ca nu este neaparat cazul, iar de multe ori, aceste numere pot sa creasca mai mult decat multi oameni ar fi dispusi sa astepte.

Mi se pare si putin amuzant ca remake-ul unui joc din 2004 reuseste sa atraga atat de multa atentie totusi. Chiar in acest moment, Twitch gazduieste nu mai putin de 500 de mii de spectatori care isi urmaresc streamerii favoriti, multi dintre ei fiind inca blocati in cozi ca cele amintite mai sus. In varful piramidei este Asmongold, un streamer de WoW notoriu care „detine” aproape o treime din totalul spectatorilor acestui joc.

Nu putem spune cati oameni joaca, sau incearca sa joace in acest moment WoW Classic, dar putem presupune ca numarul este socant; mult mai mare decat in momentul lansarii unui nou expansion. Blizzard au sustinut ca peste 2 milioane de oameni si-au creat caractere pentru remake inainte de lansare.

Chiar daca majoritatea serverelor PvP au liste de peste 10.000 de oameni in asteptare, vestea buna ca unul sau doua servere normale de role-playing nu au liste de asteptare si asteapta cu drag jucatori vechi si noi. Insa fanii stiu ce este WoW Classic, iar componenta PvP open-world reprezinta pentru multi, toata distractia jocului.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button