TECH

Serverele HBO au fost sparte, iar 1.5TB de date au fost furate

Dacă sunteți un fan al seriei Game of Thrones, ar trebui să evitați colțurile mai pestrițe ale internetului, chiar dacă sunteți la zi cu serialul.

HBO confirmă că o breșă de securitate din infrastructura sa a dus la scurgerea mai multor informații referitoare la câteva din serialele sale și diverse alte date mai mult sau mai puțin confidențiale.

Conform informațiilor celor responsabili, operațiunea de hacking a țintit rețeaua internă, platformele tehnice, bazele de date și serviciul de e-mail al rețelei de televiziune. De aici au fost sustrase scenarii vechi de anul trecut pentru câteva episoade, inclusiv episodul al patrulea din sezonul curent, care va ajunge pe micile ecrane abia săptămâna viitoare. Nu par să fi fost sustrase episoade întregi, în format video, așa că nu există un pericol ca întregul sezon să ajungă pe internet înainte de a fi lansat.

Datele care au fost obținute de hackeri încă nu au fost lansate pentru publicul general, dar probabil își vor face apariția în curând prin diversele colțuri întunecate ale internetului.

[Torrentfreak]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button