Gaming

Serverele Facebook in pericol – Riot a lansat stikere pentru League of Legends

Scuzand titlul senzationist, adevarul este ca sunt milioane de jucatori League of Legends, care intamplator au si un cont de Facebook, iar un astfel de pachet de stikere pentru platforma sociala parea la mintea cocosului, mai ales ca rezultatul este o selectie de stikere extrem de haioase, portretizand cele mai populare personaje in diverse ipostaze si stari de agregare.

Ce sa mai, initiativa celor de la RITO merita aplaudata, asa acum putem sa vedem pe news feed tot ce s-a intamplat in viata jucatorului comun in silver cu stikere aferente. Pentru ca un post in care nu injuri rusi sau polonezi pentru ca ai pierdut jocul, nu este complet fara un psychotic Garen sau o kawai Ahri care sa decoreze postarea individului in cauza.

Pe de alta parte, trebuie sa luam in calcul si faptul ca League of Legends are milioane de jucatori, iar un astfel de sticker pack nu strica pentru a arata ca iti pasa de comunitate, iar Riot in ultima vreme incearca cu disperare sa indeparteze elementele nocive si sa demonstreze ca o comunitate alcatuita din oameni normali la cap si educati este ceea ce isi dorereste. Faptul ca isi doreste nu inseamna ca are. Pe de alta pare acum are Stikere pentru Facebook.

[Facebook]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button