Community

User Generated Review – Serioux Edana Gaming Keyboard by Alexandru Constantin Milea

In urma concursului Zona si X by Serioux desfasurat pe pagina noastra de Facebook, in care va invitam sa testati periferice de gaming ale acestui producator, castigatorul Alexandru Constantin Milea a scris si ne-a trimis review-ul sau al tastaturii Edana, pe care vi-l prezentam mai jos.

Cu un design futurist, un pret accesibil (din cate m-am informat) si un aspect placut al ledurilor care isi schimba culoarea (4 culori) in functie de preferinta utilizatorului, tastatura Serioux Edana a trecut prin testele la care am supus-o.

Vine cu un design aspectuos al ledurilor, de o intensitate reglabila, in functie de preferintele utilizatorului, acestea reglandu-se prin combinatia de taste FN+Page up (Pentru intensitatea luminozitatii mai mare) sau FN+Page Down (pentru luminozitate scazuta).

Aceasta tastatura este dedicata mai mult sesiunilor de gaming din timpul noptii, utilizatorul observand mai usor literele in intuneric, avand si functii de multi media prin combinatie de taste.

Tastatura beneficiaza de functia anti-ghosting.

Este prevazuta cu insertii din metal laminat in partea superioara, cea inferioara si in lateral, cu insertii galbene din plastic in combinatie cu negrul mat al tastaturii si in partea inferioara se poate observa brandul de la SeriouX iluminat.

Am jucat Saints Row 3, League of Legends, NFS Hot Pursuit si Battlefield 2 Bad Company, jocuri pe care tastatura le-a trecut cu brio, utilizand combinatii de taste pentru executarea unor comenzi in joc.

Aceasta tastatura o recomand in special gamerilor – cu atat mai mult gamerior isterici, care mai dau cu pumnul in tastatura de nervi – aceasta fiind una rezistenta, dintr-un material de calitate ce promite aceasta rezistenta.

Recomand cu caldura tastatura Serioux Edana utilizatorilor ce vor ceva futursist, si in special gamerior de pretutindeni.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button