Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Serious Sam 4 confirmat

/
/
/
img

Înainte ca The Talos Principle să dea membrilor studioului Croteam un aer elevat de filozofi, erau cunoscuți pentru seria Serious Sam, în esență o glumă continuă despre Duke Nukem Forver, cu gameplay-ul lui Doom la o scară masivă.

O continuare pentru serie tot este speculată de când Serious Sam 3 a dovedit că Duke Nukem Forever nu a distrus permanent acest gen, iar acum a venit și confirmarea sa.

Studioul Croteam anunță că Serious Sam 4 are acum scriitori, Jonas și Verena Kyratzes, primul dintre ei fiind contractat anterior pentru a scrie The Talos Principle.

Da, scriitorul unui joc de aventură filozofic este acum responsabil pentru realizarea unui FPS a cărui dialog era de obicei compus din urlete și replici furate din filme vechi de 20-30 de ani.

Nu, nu este o glumă. Jonas Kyratzes a declarat că este un fan al seriei Serious Sam, și este foarte bucuros să fie implicat în acest proiect. O variantă preliminară a poveștii a fost deja dezvoltată.

Va trebui să mai așteptăm ceva timp pentru Serious Sam 4, din moment ce producția la joc abia a început, dar conform studioului, așteptarea va merita.

Sperăm că asta să nu însemne că producția sa va dura 10 ani, și că între timp se va ivi o altă serie de FPS-uri ridicole plină cu glume despre Serious Sam.

[Croteam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar