GamingPC&Consoles

Serious Sam 2 a primit un update imens la 15 ani după lansare

Serious Sam 2 este un joc apărut pe la finalul anului 2005 și s-a bucurat de un succes moderat din poziția de sequel al excelentului Serious Sam. Însă de atunci și până acum a ieșit la lumină și cel de-al patrulea joc al seriei. Dar echipa din spatele francizei nu uită de unde a plecat, iar cu ocazia aniversării de 20 de ani a seriei, Serious Sam 2 primește update-ul 2.90.

Noul update introduce un nou BeamGun (bazat pe un concept din primul joc) și un aruncător de flăcări. În plus, componenta multiplayer a primit încă 12 hărți noi. Toate armele pot fi de acum dublate, iar Sam poate sprinta și sări cu rachetele pe toate nivelurile, ghidat de noul sistem de radar. Această actualizare a fost posibilă cu ajutorul lui Nathan „DwK” Brown care a ajuns între timp angajat la Croteam după ce a început ca și modder. Se pare că ideea a tot fost adusă în discuție în pauzele din procesul de dezvoltare a lui Serious Sam 4.

Am avut ceva timp liber după ce Serious Sam 4 a fost lansat și am stat să mă uit printre postările de pe forumul Steam dedicat lui Serious Sam 2 și mi-am dat seama că jocul acesta are nevoie de ceva iubire. Este un titlu grozav. Este jocul care m-a transformat într-un dezvoltator. Așa că am sugerat un simplu patch. Mi s-a spus să petrec ceva timp cu el și poate chiar să adaug câteva elemente din modul InSamnity! 2 pe care l-am creat.

Serious Sam 2 este disponibil la numai doi euro

Nu doar că a primit un update, dar Serious Sam 2 este fundamental diferit acum și experiența de gameplay va fi complet diferită. Destul de diferită cât să merite o rejucare, mai ales că patch-ul conține și bugfix-uri și câteva optimizari pentru configurații și rezoluții moderne. Dacă nu aveți încă jocul, acesta este disponibil pe Steam la o reducere de 80% în cadrul Serious Sam 20th Anniversary Sale.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button