Filme

Serialul Obi-Wan Kenobi se va lansa pe Disney+ pe 25 mai

Observ că Star Wars Expanded Universe începe să mai spele din rușinea noii trilogii care a dezamăgit fanii din întreaga lune (și chiar sper s-o fi făcut!). După succesul lui The Mandalorian, alte spin-off-uri pășesc în lumina reflectoarelor, cum ar fi actualul The Book of Boba Fett sau Ahsoka. Însă există alt serial care mi-a atras atenția și care are o șansă bună să îmi reaprindă pasiunea pentru o franciză de altfel genială, și anume Obi-Wan Kenobi.

Astfel, avem șansa să aruncăm o privire mai în detaliu la viața și aventurile tânărului maestru jedi. Începutul serialului îl va surprinde pe Obi-Wan Kenobi încercând să-l protejeze pe un Luke Skywalker și mai tinerel în timpul ascensiunii Imperiului Galactic, iar noi ne vom reîntâlni cu fețe cunoscute, și nu doar pe partea de personaje, ci și pe partea de distribuție. Obi-Wan este jucat din nou de același Ewan McGregor, în vreme ce Hayden Christensen îi va da iar viață lui Darth Vader.

Asta e suficient cât să mă facă să aștept serialul cu interes, dar mai durează ceva până când Obi-Wan Kenobi va ajunge pe micile ecrane. Disney a anunțat data de lansare, însă e cam dezamăgitor să afli că își va face debutul nu pe 4 mai (May the 4th be with you, pun intended), ci abia spre sfârșitul lui mai, pe 25. Indiferent, serialul ar putea fi un factor important în ascensiunea lui Disney+ pe planul serviciilor de streaming. Platforma a început să capete popularitate, crescându-și în 2021 audiența cu 37 de procente comparativ cu 2020.

Majoritatea profiturilor se datorează expansiunii serviciului în tot mai multe țări, iar în curând și țara noastră va avea acces la Disney+, deci o ocazie perfectă pentru a încerca serialul Obi-Wan Kenobi, alături de multe alte producții Marvel și National Geographic.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button