Știri ITVIDEO

Serialul inspirat din seria de jocuri Halo va intra în producție anul viitor

Una dintre cele mai populare francize de jocuri de pe Xbox va primi o adaptare pentru televiziune. Un serial de acțiune Halo va fi produs de Showtime, care va începe producția la începutul anului 2019. Mințile din spatele unor filme precum Rise of the Planet of the Apes și Awake vor produce serialul.

Halo, care este în prezent titlul temporar al serialului, se va baza pe franciza jocurilor video de pe consolele Xbox. Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) va servi drept producător executiv și va regiza mai multe episoade. Kyle Killen (Awake) va servi ca scriitor, showrunner și producător executiv. Seria va fi produsă de Showtime, în asociere cu Microsoft / 343 Industries și cu Amblin Television a lui Steven Spielberg.

Showtime a comandat un sezon de 10 episoade pentru prima sa rulare. Fiecare episod al dramei sci-fi va avea o durată de o oră. Spielberg a dezvoltat această serie începând din 2013, iar lucrurile arătau bine în ianuarie anul trecut, când președintele Showtime, David Nevins, a declarat că este în curs de dezvoltare efectivă.

Nevins a declarat:

Halo este seria noastră cea mai ambițioasă la care am lucrat vreodată și așteptăm ca audiența care au anticipat-o de ani de zile să fie recompensată pe măsură. În istoria televiziunii, pur și simplu nu a fost niciodată suficient science fiction de calitate. Scenariile lui Kyle Killen sunt palpitante, expansive și provocatoare, Rupert Wyatt este un regizor care construieșe lumile superb, iar viziunea lor despre Halo va încânta fanii jocului, în timp ce va atrage și pe cei neinițiați într-o lume a unor personaje complexe care populează acest univers unic.

Nu a fost stabilită nicio dată de lansare pentru serial, dar acesta își va începe producția la începutul anului 2019.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button