Filme

Serialul Halo nici nu s-a lansat, dar sezonul al doilea deja a fost confirmat

Paramount+ devine din ce în ce mai popular și a reușit să adune aproape 33 de milioane de abonați. Între timp, acesta va găzdui serialul Halo, care a primit deja primul trailer oficial, spre încântarea fanilor din întreaga lume. Partea interesantă este că ceva amuzant se întâmplă în ograda celor de la ViacomCBS, compania-mamă. Aceasta va colabora cu 343 Industries, Showrunner și Amblin Television a lui Steven Spielberg pentru a produce al doilea sezon al serialului.

Oamenii par foarte încrezători vis-a-vis de succesul adaptării seriei Halo, într-atât încât s-au grăbit să confirme această continuare chiar înainte ca primul sezon să-și facă măcar debutul. Halo este programat pentru lansare pe 24 martie, iar showrunner-ul și producătorul executiv al celui de-al doilea sezon va fi David Wiener.

Halo este serialul de care nu știu dacă aveam nevoie, dar pe care-l aștept

Acestea sunt singurele vești pe care ViacomCBS le-a anunțat momentan. Nu există vreo precizare cu privire la data apariției celui de-al doilea sezon și nici ceva legat de poveste. În schimb, cei de la Pramount+ sunt fermi convinși că serialul Halo va rupe gura târgului și va atrage o mulțime de spectatori.

Ce-i drept, Paramount+ nu este singurul serviciu care să adopte o astfel de strategie. Am mai auzit de confirmări pentru noi sezoane chiar înaintea debutului primei serii și în cazul Apple TV+, de exemplu, deci nu putem decât să sperăm că va fi ceva interesant și de succes.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button