GamingPC&ConsolesTech&IT

Seria Warhammer este în această săptămână la reducere pe Humble Bundle

Acum este în desfășurare săptămâna Warhammer pe Humble Bundle, oferind multe adaptări ale universului fantasy și 40K la prețuri foarte ieftine. Abia zgârie suprafața vastei biblioteci de jocuri Warhammer, dar sunt suficiente titluri spre care să vă îndreptați atenția.

Pachetul Dawn of War Franchise este demn de luat în considerare. Acesta oferă la un loc primele două jocuri Dawn of War, împreună cu DLC-urile și expansion-urile de sine stătătoare, la un preț cu 75% mai mic. Originalul este o combinație excelentă de mecanică tradițională RTS și elemente tactice inspirate de jocul tabletop, în timp ce continuarea sa este un mix mai dramatic (și la un moment dat chiar controversat), reducând scara și concentrându-se mai degrabă asupra echipelor personalizate, decât asupra armatelor. Relic a experimentat foarte mult cu formula RTS de-a lungul anilor, și o mare parte dintre aceste experimente au avut loc în cadrul universului 40K.

Vermintide 2 este foarte asemănător cu primul joc, aplicând formula Left 4 Dead unui oraș infestat cu șobolani, dar mai aduce și câteva elemente de RPG, inclusiv unele specializări de clasă. De asemenea, este mai probabil să găsiți un grup cu care să vă jucați online. Este redus cu 50%, ajungând la 14 euro.

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War este unul dintre cele mai noi adăugiri ale lui Warhammer. Este un joc de 4X, dar este total lipsit de vreun sistem de diplomație. Fiind destul de nou, reducerea a fost totuși cam mică.

Total War: Warhammer 2 este cel mai bun joc Total War, care nu este Shogun 2, și dacă aveți doar spațiu pentru unul dintre jocurile Warhammer realizate de Creative Assembly, ar trebui să fie acesta. Originalul este, de asemenea, foarte bun și necesar dacă doriți să jucați Mortal Empires. Este o campanie uriașă, care combină facțiunile și hărțile ambelor jocuri, într-un singur război mondial masiv. Fiecare tură durează extrem de mult, dar merită investiția 100%. De sine stătător, Warhammer 2 este redus cu 33%.

Aveți la dispoziție toată săptămâna pentru a vă putea decide ce anume veți cumpăra.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button