Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Seria Ryzen 3 va fi lansată luna aceasta

/
/
/
img

Anunțul de seara trecută a prețului pentru procesoarele Threadripper a fost însoțit de câteva detalii noi despre modelele care chiar vor fi la îndemâna tuturor, cele din seria Ryzen 3.

AMD a dezvăluit că modelele Ryzen 3 1300X și Ryzen 3 1200 vor fi disponibile din ziua de 27 iulie, așa că cei care tot sperau să prindă un procesor ieftin mai are puțin de așteptat. Ambele procesoare au 4 nuclee fizice, cu funcția de SMT dezactivată, așa că nu beneficiați de nuclee virtuale, configurația asemănându-se cu cea a seriei i5 de la Intel.

1300X va funcționa ca standard la 3.5GHz, iar în modul boost unul din nuclee poate atinge 3.7GHz. Varianta 1200 va funcționa doar la 3.1GHz, iar în boost atinge 3.4GHz.

Prețul acestor procesoare nu este cunoscut deocamdată, dar din moment ce seria Ryzen 3 este făcută pentru a se lupta cot la cot cu i3, probabil cele două modele nu vor fi prea scumpe. Dacă vreți o speculație personală, bazată pe starea pieței, nu pe vreo informație concretă, probabil vor costa între 700 și 1000 de lei.

[Overclock 3D]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar