PC

Seria Radeon RX 500 ar putea sosi în aprilie

Zvonuri noi încep să circule despre următoarea generație de plăci video Radeon de la AMD. De această dată veștile vin din China și spun că seria RX 500 va fi disponibilă de luna viitoare.

Conform site-ului, generația nouă își va face debutul în ziua de 18 aprilie, deși nu va fi chiar atât de nouă. Zvonurile precedente despre seria 500 au sugerat că plăcile video din segmentul low-end și mid-range vor fi construite folosind aceleași procesoare Polaris 10 și Polaris 11 de la seria RX 400, dar cu ceva mici ajustări care ar putea sau nu să aducă un spor de performanță.

Seria RX 500 ar urma să se diferențieze de cea precedentă prin faptul că de această dată va exista un model pentru cei care chiar vor performanță la nivel înalt. Soluția aceasta se va manifesta sub forma lui RX Vega, care ar trebui să își facă apariția cel târziu în această vară.

AMD încă nu a oferit vreo confirmare despre seria Radeon 500 sau despre când exact va fi lansată noua tehnologie Vega. Dar având în vedere că Prey cel nou va fi optimizat pentru RX Vega, poate că începutul lunii mai nu ar fi o exagerare.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button