PC

Seria Radeon Pro 400: Cele mai puternice procesoare grafice ultrathin de la AMD

AMD (NASDAQ: AMD) a prezentat o nouă gamă de procesoare grafice eficiente, Radeon™ Pro 400 Series Graphics. Disponibile în primă fază pe laptopurile de 15-inch MacBook Pro, produsele Radeon Pro 400 Series oferă performanțe extraordinare și eficiență energetică ridicată în comparație cu generația precedentă, susținând creativitatea acolo unde aceasta ia naștere.

Plăcile grafice Radeon Pro 400 Series au fost dezvoltate special pentru creatorii de conținut de astăzi – artiști, designeri, fotografi, creatori de film și ingineri ce modelează lumea în care trăim. Având la bază premiata arhitectură Polaris, cipurile Radeon Pro 400 Series sunt dezvoltate folosind cele mai avansate tehnologii de producție existente, 14nm FinFET. Pentru a putea oferi cea mai mica grosime a procesorului grafic, AMD a utilizat un proces denumit ”die thining” reducând grosimea fiecărui cip de la 780 microni la 380 microni. Operând la un consum de doar 35W, Radeon Pro 450, 455, și 460 asigură o funcționare silențioasă, rece și cu un consum de energie foarte redus, totodată susținând un flux de lucru ridicat cerut de cele mai populare aplicații creative.

Suntem foarte mândri să lansăm seria de plăci grafice Radeon Pro 400 ca echipare pentru laptopurile de 15-inch MacBook Pro, produse destinate performanței și creativității,” a spus Raja Koduri, vicepreședinte senior și șef arhitect, Radeon Technologies Group, AMD.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button