PC&Consoles

Seria Monster Hunter ajunge în sfârșit pe PC

De un deceniu și ceva, seria Monster Hunter face furori pe console, de obicei doar prin Japonia. Dar abia de anul acesta s-a gândit Capcom să extindă franciza și pe PC, nu doar în capătul celălalt al lumii, ci pe întregul mapamond, cu Monster Hunter World.

Ideea de bază a seriei este că în rolul unui omuleț mic și strivibil trebuie să dai de urma unor creaturi mari cât un bloc și să le omori sau să le capturezi, folosind arme, capcane și alergătură panicată. Pentru o comparație inexactă, vă puteți gândi la el ca la un Dark Souls cu dinozauri.

Monster Hunter World extinde conceptul de bază al seriei prin amplasarea acțiunii într-o lume complet deschisă, masivă, plină cu lucruri imense. Misiunea ta este cea de a explora un nou continent, colectând mostre, informații și încercând să nu fii mâncat de ceva mare.

Lumea jocului include un sistem de tranziție a timpului cursiv, de la zi la noapte, nu are timpi de încărcare, iar ecosistemul său este gândit să dea impresia că este viu. Asta înseamnă că monștrii se vor mânca între ei, dacă sunt ademeniți unul în calea celuilalt. Această lume poate fi parcursă de unul singur, sau alături de alți trei jucători, în modul cooperativ.

Monster Hunter World va fi lansat pe la începutul lui 2018, pentru PC, Xbox One și Playstation 4.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button