PC&Consoles

Seria Diablo ramana iar fara conducere

Blizzard cauta in acest moment un nou Game Director pentru un proiect neanuntat din seria Diablo.

Listarea si-a facut aparitia pe pagina oficiala de locuri de munca a companiei, dar daca va trece cumva prin cap ca este vorba de un Diablo 4, care va repara toate greselile trecutului, poate ca ar trebui sa va puneti pofta in cui pentru o vreme.

Aceasta postare a venit concomitent cu anuntul ca Josh Mosqueira a parasit pozitia sa de director a lui Diablo 3. Mosqueira a preluat pozitia de la Jay Wilson, care a condus proiectul pe parcursul productiei sale si pentru primul an de functionare.

Wilson a trebuit apoi sa plece de la proiect, deoarece varianta de lansare a lui Diablo 3 a fost un dezastru, iar in loc sa se concentreze pe repararea problemei era mai preocupat cu insultarea creatorilor lui Diablo pe Facebook.

blizzard jay ftl wilson

Blizzard a trecut titlul pentru care are nevoie de un Game Director ca fiind „neanuntat”, fara a specifica daca este vorba de Diablo 4, sau daca este pur si simplu un nou expansion. Cert este ca directia sa va fi diferita de cea a lui Diablo 3 si a ultimului sau expansion, sau pe cat de diferita poate fi directia unui titlu la care pana si mecanicile de gameplay erau dictate de monetizarea jocului.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button