PC&Consoles

Seria Deus Ex a fost pusă pe butuci

Dacă ați avut cumva impresia că Deus Ex Mankind Divided nu prea s-a ridicat la nivelul așteptărilor, nu sunteți singurii, Square Enix pare să aibă aceeași părere, motiv pentru care a pus seria pe butuci.

Conform informațiilor obținute de Eurogamer, Square Enix nu intenționează să lanseze prea curând o continuare pentru Mankind Divided, asta deși povestea jocului necesita una destul de urgent. Motivele pentru care compania a decis să renunța să mai dezvolte ceea ce numea cu doar câțiva în urmă Deus Ex Universe par să fie vânzările slabe ale jocului, comparativ cu Human Revolution, și recentul contract cu Marvel pentru a produce un joc bazat pe Avengers.

Compania nu a emis un anunț oficial, dar nici nu prea sunt urme că un nou Deus Ex ar fi în dezvoltare în acest moment, studioul care a creat Mankind Divided fiind acum ocupat cu munca la un nou joc din seria Tomb Raider.

Dacă avem noroc, această pauză poate va ajuta seria în cazul în care Square Enix decide să o reviziteze peste câțiva ani. Poate cu ochi proaspeți și revelația că dacă lungești vorba în al doilea joc din serie și te lălăi fără rost doar ca să scoți o trilogie dintr-o poveste care nu era o trilogie, rezultatul nu va fi tocmai bun.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button