GAMING

Seria Dawn of War este gratuită pe Steam

Fanii jocurilor de strategie și a seriei Warhammer 40.000, care nu au apucat să cumpere vreun exemplar al seriei Dawn of War până acum, au motive de bucurie, ambele jocuri sunt acum gratuite pe Steam.

Ca un semn de mulțumire pentru deceniul de dedicație al fanilor, Sega și Reilc au decis să ofere, în acest sfârșit de săptămână, acces gratuit la Dawn of War 1 și Dawn of War 2.

Până duminică seara puteți juca variantele de bază ale celor două titluri de strategie, atât în singleplayer, cât și în multiplayer. Nu veți avea acces la conținutul adus de numeroasele expansion-uri, dar tot puteți concura împotriva celorlalte rase în bătălii cu alți jucători, datorită naturii modulare a lui Dawn of War.

Cu această ocazie a mai fost introdus și conținut nou, gratuit, în aceste jocuri, sub forma unei hărți suplimentare pentru Dawn of War, și echipament nou pentru Dawn of War 2.

Întreaga serie, cu tot cu expansion-uri, este acum disponibilă la un preț promoțional, reducerea fiind valabilă până pe 28 septembrie, pentru cei interesați ca măcar acum, după atâția ani, să cumpere Dawn of War, chiar dacă probabil l-au jucat deja foarte, foarte mult.

Spre deosebire de ultima promoție cu jocuri gratuite de pe Steam, acestea NU vor rămâne atașate de contul vostru.

[Steam]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close