GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Seria Command and Conquer va fi remasterizată

La câteva luni de zile după ce internetul a început să urle la Electronic Arts pentru modul în care a decis să reînvie seria Command and Conquer ca ceva ce nu prea este Command and Conquer, compania a decis să adreseze problema.

Jim Vessella, Lead Producer la C&C3: Kane’s Wrath, a dezvăluit care sunt planurile companiei pentru clasica franciză de RTS-uri. Cu ocazia aniversării a 25 de ani de când a fost lansat Tiberian Dawn vom avea parte de variante remasterizate ale jocurilor clasice.

Dacă aveți o anumită vârstă probabil vă uitați la cutia cu C&C The First Decade și vă dați seama din senin că au trecut aproape încă 15 ani de atunci. După ce vă trece șocul, vă puteți bucura că Electronic Arts măcar face efortul de-a recunoaște că poate că și-a cam bătut joc de serie în ultimul deceniu, și în special de comunitate, așa că această rămurică de măslin este binevenită.

Nu este deocamdată clar cum vor fi reconstruite jocurile sau când. Dacă avem noroc, efortul va fi ceva mai substanțial decât simpla relansare a lui C&C1 și Red Alert 1 cu suport pentru hardware contemporan, nu de ala, dar avem deja OpenRA pentru asta și se descurcă de minune de ani de zile.

Până în 2020 mai avem mult de răbdat, dar măcar Electronic Arts nu a uitat pe moment de originile seriei. Dacă o va face pe parcurs este o cu totul altă poveste, compania având tendința să tot anuleze proiecte legate de Command and Conquer cât ai zice Kirov Reporting.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button