GamingPC&ConsolesTech&IT

Seria Assassin’s Creed nu va primi un joc nou în 2019

Ubisoft nu va lansa un nou joc de Assassin’s Creed în 2019, a confirmat directorul executiv Yves Guillemot.

Assassin’s Creed Odyssey se va lansa în luna octombrie a acestui an, la mai puțin de un an de la lansarea lui Assassin’s Creed Origins din 2017. Dar această revenire rapidă a fost posibilă doar pentru că cele două jocuri au fost lucrate simultan, a spus Guillemot. Prin urmare, nu va mai exista un nou titlu în serie anul viitor – în schimb, Ubisoft se va concentra pe actualizarea lui Odyssey „în mod regulat” cu „noi posibilități de joc„.

Când veți primi [Odyssey] în acest an, va fi de fapt pentru câțiva ani. În cazul lui Assassin’s, am avut un joc [în 2018] și avem unul în acest an, dar nu vom avea o lansare majoră pentru Assassin’s anul viitor. Doar pentru că echipa a lucrat separat, ca să avem două jocuri acum, un an după celălalt. Dar anul viitor nu veți avea un titlu complet nou.

Nu este deloc surprinzător: nu a existat niciun joc major Assassin’s Creed atât în ​​2016, între Syndicate și Origins, cât și în 2008, între jocul original și cel de-al doilea. Odyssey este, de asemenea, „mult mai lung” decât Origins și probabil că a necesitat mai multe resurse.

Ubisoft a lansat ieri un nou trailer pentru Odyssey, arătând multe secvențe de lupte și o apariție a unui Gorgon. Puteți vedea trailer-ul mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button