GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Seria Assassin’s Creed nu va primi un joc nou în 2019

Ubisoft nu va lansa un nou joc de Assassin’s Creed în 2019, a confirmat directorul executiv Yves Guillemot.

Assassin’s Creed Odyssey se va lansa în luna octombrie a acestui an, la mai puțin de un an de la lansarea lui Assassin’s Creed Origins din 2017. Dar această revenire rapidă a fost posibilă doar pentru că cele două jocuri au fost lucrate simultan, a spus Guillemot. Prin urmare, nu va mai exista un nou titlu în serie anul viitor – în schimb, Ubisoft se va concentra pe actualizarea lui Odyssey „în mod regulat” cu „noi posibilități de joc„.

Când veți primi [Odyssey] în acest an, va fi de fapt pentru câțiva ani. În cazul lui Assassin’s, am avut un joc [în 2018] și avem unul în acest an, dar nu vom avea o lansare majoră pentru Assassin’s anul viitor. Doar pentru că echipa a lucrat separat, ca să avem două jocuri acum, un an după celălalt. Dar anul viitor nu veți avea un titlu complet nou.

Nu este deloc surprinzător: nu a existat niciun joc major Assassin’s Creed atât în ​​2016, între Syndicate și Origins, cât și în 2008, între jocul original și cel de-al doilea. Odyssey este, de asemenea, „mult mai lung” decât Origins și probabil că a necesitat mai multe resurse.

Ubisoft a lansat ieri un nou trailer pentru Odyssey, arătând multe secvențe de lupte și o apariție a unui Gorgon. Puteți vedea trailer-ul mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button