MORE

Seria 6000 Philips TV vine cu suport pentru HDR, Ambilight si rezolutia 4K

TP Vision, partener licentiat al Philips pentru productia de televizoare, anunta ca intreaga serie 6000 Philips TV – UHD din anul 2016 va fi compatibila cu standardul de imagine HDR.

Pentru ca utilizatorul sa se poata bucura din plin de aceasta noua tehnologie, a fost introdus si o functie de HDR Upscaling, care permite redarea continutului standard la nivelul de calitate HDR.

Pe langa asta, Seria 6000, mai putin modelul de buget redus 6101 , beneficiaza si de tehnologia Ambilight de iluminare ambientala care adauga mai multa atmosfera experientei de vizionare a unui film.

a158b858-9ddf-4688-ae0f-331cd31def14

„Noua serie 6500, 4K, Android TV din gama televizoarelor Philips UHD deschide o ușă către un conținut nou oferit de un produs cu specificații premium, ce până acum se puteau găsi numai la modelele de top. Cu ajutorul tehnologiei unice Philips Ambilight, experiența de vizionare ajunge la un nou nivel captivant ce completează designul desăvârșit al acestei serii. Atât datorită caracteristicilor tehnice de vârf cât și a prețului accesibil ne așteptăm că această serie să fie acea vedetă de încredere pentru utilizatori” a declarat Claudia Popa, Country Leader TP Vision – România.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button