PCȘtiri ITTECH

Seria 20 pentru laptopuri de la Nvidia se va lansa în primăvara anului 2019

Noua gamă de GPU-uri pentru laptop-uri de la Nvidia ar putea fi lansata în 2019, cu un posibil anunț la CES, în ianuarie, potrivit unei surse anonime.

Informatiile sugerează că aceasta gama va include RTX 2070 Mobility, RTX 2070 Max-Q Mobility, RTX 2060 Ti Mobility, RTX 2060 Mobility, RTX 2050 Ti Mobility și RTX 2050 Mobility. RTX 2080 Max-Q urmeaza să se lanseze probabil ceva mai tarziu.

Există câteva motive pentru a ramane sceptici, inclusiv lipsa unui Max-Q 2060 și includerea unui 2060 Ti. Nu a existat niciun xx60 Ti atat în seria 900 cat si in seria 1000. Acestea nu se prea potrivesc tendințelor existente. Celălalt semn de intrebare il ridica numele; Wccftech nu le-a numit în mod specific modele RTX, deci este posibil să vedem revenirea la eticheta GTX. Oricum, luați aceste afirmatii drept simple zvonuri.

Dacă informatiile sunt insa corecte, numai RTX 2080 și RTX 2070 vor avea modele Max-Q, care sunt menite să funcționeze mai eficient din punct de vedere al consumului de energie, al temperaturilor și al designului.

În plus, se menționează că Nvidia lucreaza cu distribuitorii de laptop-uri pentru a schimba grosimea pentru a respecta recomandarile de la Nvidia. De asemenea, se speculeaza ca cel putin pentru 2080 Max-Q, Nvidia nu va folosi aceeasi pastila de siliciu ca varianta de desktop a chip-ului, ceea ce nu s-a intamplat in cazul seriei 10.

Dar, dacă aceste cipuri vor ieși pe piata la începutul anului 2019, show-ul CES din Las Vegas va fi cel mai probabil locul unde evenimentul se va produce.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button