RSS PaginaDeMediaTelefoane

Senzorul de amprentă de pe Vivo X20 e pus la grea încercare

X20 Plus UD este un smartphone lansat la începutul acestui an și produs de compania chineză Vivo. Ce îl face deosebit este senzorul de amprentă inclus în ecran, o funcție mult așteptată pe piața de terminale mobile, iar X20 este primul device din această categorie care se poate mândri cu așa ceva.

După ce s-a constatat o bună funcționare a acestui senzor chiar și atunci când ecranul e zgâriat, youtuber-ul Marques Brownlee a simțit nevoia să ducă ștacheta mai departe și a trecut terminalul printr-o întreagă serie de teste, scopul fiind acela de a vedea cât de bine face acesta față unor situații din viața de zi cu zi.

În cadrul primului test, s-a încercat deblocarea telefonului prin intermediul senzorului de amprente, folosind un deget ud, apoi murdar de sos picant și, în final, plin de firimituri, iar rezultatul a fost unul negativ- terminalul nu a putut fi deblocat sau, în cel mai bun caz, a mers doar după multiple încercări.

Faza a doua a provocării a pus senzorul produs de Synaptics față în față cu diferite tipuri de folii de protecție și cu zgârieturi, variind de la cele ușoare, produse de un cutter, până la deteriorări masive ale display-ului, precum cele produse de un…șmirghel. Senzorul a ieșit învingător de fiecare dată, deși în cazul șmirghelului, a avut un timp de răspuns mai mare.

Bineînțeles, loc de mai bine e mereu, dar cert e că X20 Plus UD s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și suntem nerăbdători să vedem îmbunătățirile pe care parteneriatul Vivo-Synaptics le va aduce în viitor.

Sursă

Copyright imagine

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button