TECH

Sensics construiește un kit VR mobil pentru parcuri de distracții

Sensics a anunțat că se pregătește să intre în industria parcurilor de distracții cu cel mai recent set VR, numit în mod adecvat RideVR. Designerul de hardware a colaborat cu VR Coaster pentru a crea un set VR care să satisfacă cerințele industriei parcurilor de distracție.

RideVR HMD se bazează în mare parte pe varianta din pre-producție, pe care l-a dezvăluit la sfârșitul lunii august. Setul cRideVR păstrează caracteristicile principale ale setului din pre-producție, inclusiv afișajul LCD de mare viteză de 2880×1600, materialele hipoalergice și ventilatoarele interne de răcire pentru a evita încețoșarea ecranelor.

Yuval Boger, directorul general al firmei Sensics, a declarat:

Am combinat experiența operațională a VR Coaster cu expertiza Sensics pentru a răspunde cerințelor precise ale operatorilor. Există un decalaj între ceea ce oferă căștile pentru consumatori și ce au nevoie parcurile distracție. Noul RideVR elimină acest decalaj.

Thomas Wagner, directorul VR Coaster, a declarat:

Munca noastră cu zeci de parcuri tematice ne-a determinat să definim exact ceea ce avem nevoie de la un set minunat. Am găsit partenerul perfect în Sensics pentru a colabora cu noi pentru a crea acest set.

Gogles pentru Public VR a rezolvat mai multe probleme pentru facilitățile de divertisment VR cu o locație fixă, dar nu a rezolvat pe deplin problemele pe care le-a întâmpinat industria de parcuri tematice VR. Spre deosebire de atractia VR de mărimea unui depozit, nu este practic să puneți un rucsac cu un PC în spatele cuiva care este pe punctul de a ajunge într-un roller coaster. RideVR HMD nu necesită un calculator extern pentru a funcționa. Este un dispozitiv autonom cu hardware de procesare de clasă mobilă.

Sensics nu a dezvăluit specificațiile hardware-ului mobil, dar compania a confirmat că setul RideVR va rula Android și va suporta Unity și Unreal Engine. Căștile RideVR includ, de asemenea, un sistem centralizat de gestionare a conținutului și a dispozitivelor, care permite operatorilor să introducă actualizările de software la o singură flotă de dispozitive simultan.

VR Coaster nu a implementat încă HMD-urile Sensics RideVR. Compania a spus că „anumite parcuri tematice” vor putea introduce atracții care utilizează căștile RideVR la începutul anului 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button