MORE

Sennheisers retrage seria de casti Momentum Wireless

In general, un producator ca Sennheiser nu face prea multe greseli de manufacturare, mai ales cand vine vorba despre casti, acestea fiind una dintre seriile de produse extrem de vandute si apreciate, alaturi de microfoane si alta aparatura audio. Dar, din pacate am spus „in general”, avand in vedere ca recent Sennheiser au retras de pe piata seria de casti Momentum Wireless din cauza unei probleme cu modulul Bluetooth.

De specificat ca discutam aici doar despre seria Momentum Wireless, cea cu fir fiind lipsita de probleme, probleme care par sa fie provocate in cazul versiunii wireless de modulul Bluetooth. Se pare ca atunci cand un utilizator foloseste castile si un Apple Magic Mouse in acelasi timp, castile au o problema in redarea sunetului ori de cate ori utilizatorul misca mouse-ul.

Dupa ce compania a declarat ca un numar „mic” de consumatori s-a plans de aceasta problema, a oprit totusi productia si livrarea catre furnizori pentru Momentum Wireless, cel putin pana cand problema este rezolvata. „Defectiunea” pare sa fie un pic mai complicata decat banuiam pana in prezent. Multi cumparatori ai castilor s-au plans de experiente neplacute in timpul convorbirilor pe Skype sau pe telefon, uneori incercand sa realizeze convorbiri cu ajutorul microfonului inclus, dar fara sorti de izbanda.

Sennheiser si-au facut mea culpa, explicand ca poate fi un numar extrem de mare de factori care sa influnteze negativ castile, plecand de la conexiunile wireless din jur care pot interfera cu semnalul. Cert este ca pana nu se rezolva problema, Momentum Wireless sunt… offline.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button