HiFi-TVRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Sennheiser a vândut divizia de căști pentru audiofili

Faptul că Sennheiser vrea să își vândă afacerea nu este o noutate, iar zilele trecute a apărut un cumpărător. Sonova este o companie elvețiană care se ocupă de fabricarea dispozitivelor pentru persoane cu deficiențe auditive și se pare că pentru numai 200 de milioane de euro, acum se va ocupa și de fabricarea căștilor pentru audiofili. Tranzacția va fi încheiată undeva până la finalul acestui an, moment din care compania elvețiană va deține drepturile asupra producătorului de căști.

Produsele se vor numi în continuare Sennheiser

Chiar dacă Sonova o să dețină business-ul celor de la Sennheiser, numele de pe căști va rămâne același. Asta va fi posibil deoarece o parte din contractul încheiat de cele două companii include și o licență pentru folosirea numelui deja cunoscut. În plus, cele două companii au și o clauză de parteneriat, astfel vor lucra împreună la  viitoarele produse, iar fanii Sennheiser pot fi liniștiți să audă (ha, v-ați prins?) că nu vor fi modificări când vine vorba de calitatea căștilor.

Nu este pentru prima dată când Sennheiser și-a înstrăinat o parte din brand. Cel mai bun exemplu sunt căștile de gaming din seria GSP care au fost fabricate alături de cei de la Demant. Iar dacă asta nu vă aprinde niciun beculeț, nu uitați de brandul EPOS, care a fost lansat anul trecut și țintește fix spre piața de gameri care își doresc o pereche de căști performante.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button