Tech&IT

Selfie-urile provoaca mai multe fatalitati ca rechinii

Daca vreti sa faceti un selfie, aveti mare grija, pentru ca actul ar putea fi fatal!

O statistica noua s-a ivit, care indica ceva foarte surprinzator. In anul 2015 mai multi oameni au murit facand un selfie, decat au murit incercand sa escaladeze Varful Everest.

Prin comparatie, rechinii sunt chiar prietenosi, omorand doar 8 oameni anul trecut. Selfie este la egalitate cu skateboard-ul, la numarul de fatalitati, dar cu mult in urma atacurilor de albine, viespi, dezastre aviatice si… premiile Darwin.

selfie-death-05

Numarul de fatalitati provocate prin selfie continua sa creasca, in ultimii 3 ani fiind aproape 50 de victime. Din acest total, 73.5% au fost barbati si 26.5% au fost femei. De ce? Probabil pentru ca desi femeile tind sa faca mai multe selfie-uri, nu le faca la marginea acoperisului unei cladiri inalte.

Din total, 16 fatalitati au fost provocate de cazaturi de la inaltimi, cumva 14 au fost provocate de inec… ceea ce este cam bizar, 8 au fost provocat de tren, 4 au fost provocate de impuscaturi, cate 2 de grenade, prabusiri de avioane si … la spalatoria de masini, iar in final numai o fatalitate provocata de un animal. Asa ca probabil cineva a incercat sa faca un selfie cu un rechin… sau un urs, sau un jder foarte suparat.

In topul fatalitatilor prin selfie, pe locul intai, detasat, se afla India cu 19 victime, apoi pe locul 2 avem Rusia cu 7, urmat de SUA cu 5.

Morala povestii: Nu mai faceti selfies, sau daca le faceti, nu le mai postati peste tot la fiecare 5 secunde. Ar putea dauna grav sanatatii.

[Try Modern]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button