MORE

Selfie-urile capata o noua dimensiune cu viitoarea drona de la Xiaomi

De la telefoane la Smart TV-uri, aparate de aer conditionat, produse de bucatarie, baterii si dispozitive de fitness, producatorul chinez care abia a implinit 6 ani de viata pare sa incerce sa cucereasca orice noua piata interesanta.

Aplicatia de control a dronei

Inca nu se stiu prea multe detalii, inafara unui patent pentru o o drona conectata la o Mi Band (probabil Mi Band 2), prin intermediul careia utilizatorul poate exercita control asupra dronei. Un alt detaliu dezvaluit prin intermediul aplicatiei dedicate pentru controlul dronei (care a fost deja data jos din magazinul de aplicatii), este capabilitatea dronei de a efectua inregistrari 4K.

Rezolutia suportata de drona

Includerea de inregistrari 4K la 30fps ne face sa ne imaginam ca aceasta drona va fi un produs high-end, dar daca Xiaomi mentin trendul de pana acum, tot va fi oferita la un pret extraordinar.

Va fi interesat de vazut felul cum drona va fi controlabila – cu toate ca imaginile patentului ne fac sa ne gandim la poate cea mai faina versiune de action cam modern, ne-ar place sa vedem si o pereche de ochelari discreti pe care se poate face streaming.

Drone-selfie

[GizChina]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button