GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Sekiro: Shadows Die Twice poate fi jucat in first-person pe PC

Sekiro: Shadows Die Twice este un joc care s-a facut remarcat pentru dificultatea sa; atat de mult incat pe PC, membrii comunitatii au creat un mod care face jocul mai usor pentru a-l face accesibil unui numar mai mare de persoane. Astazi insa, vorbim despre un alt mod care iti permite sa joci Sekiro din perspectiva personajului.

Multumita modului incarcat zilele trecute pe Nexus Mods de utilizatorul Zullie the Witch, jocul poate deveni si mai greu decat era deja. Mai jos am atasat si instructiunile pas cu pas pentru a instala acest mod:

Un script Cheat Engine 6.6 pentru a jucat Sekiro patch 1.04 in first person.

Pentru a folosi acest script va trebui sa:
1. Instalezi si sa pornesti Cheat Engine
2. Ataseaza Cheat Engine la Sekiro.exe
3. Incarca scriptul in Cheat Engine
4. Il activezi bifand caseta de langa “First Person Mod” in fereastra Cheat Engine, dupa care bifezi caseta “Enable”
5. In plus, poti activa si functia „Hide the Mortal Blade” pentru a impiedica sabia sa iti sara in ecran. Este un script strict cosmetic si nu va afecta in nici un fel gameplay-ul.

Deja au aparut cateva videoclipuri in care jucatorii ne permit sa experimentam Sekiro: Shadows Die Twice impreuna cu ei. Primul dintre aceste videoclipuri este incarcat chiar de creatorul modului, in timp ce un altul este filmat la rezolutie 4K.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button