GamingRSS PaginaDeMedia

Sekiro primeste update-ul Game of the Year Edition pe 28 octombrie

Unul din cele mai apreciate jocuri (unul din favoritele mele, de asemenea) primeste un update gratuit. Sekiro va oferi veteranilor provocari si mai intense din 28 octombrie.

Pe langa o serie de optimizari, update-ul va introduce modurile Reflection of Strength si Gauntlets of Strength, menite sa le ingreuneze vietile pana si celor mai dibaci jucatori. Toate acestea pentru ca ei sa aiba parte de provocarea suprema. Esti plictisit si vrei sa refaci acele boss fights care ti-au nenorocit nervii si degetele? Incearca Reflections si mediteaza asupra unei noi strategii de lupta. Doar asa, ca sa vezi ca eforturile sunt rasplatite.

Isi va face loc si un nou concept, Remnants, care le va permite jucatorilor sa inregistreze cele mai bune momente in-game pe care le-au parcurs si pe care le vor putea impartasi comunitatii Sekiro.

In plus, vor fi oferite si trei skinuri noi, deblocate odata cu finalizarea campaniei. Daca vrei si alte bunatati, va trebui sa iei taurul de coarne in Gauntlets of Strength. Sa treci prin challenge-uri si sa nu mori nici macar o data. Altfel pierzi tot.

O editie fizica speciala pentru Sekiro: Shadows Die Twice GOTY  va fi lansata in Japonia, sub forma unei cutii cu design si ilustratii noi-noute, alaturi de un ghid atotcuprinzator despre lumea jocului.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button