MORE

Segway Smart Balance Wheel – reinventeaza deplasarea urbana

Sunteti pasionati de plimbarile prin parcuri cu role, biciclete sau skateboarduri, dar cu toate acestea, v-ati dori sa incercati ceva nou? O varianta cat de poate se rentabila pare a fi noul Segway, Smart Balance Wheel. Acesta iti ofera posibilitatea de a te plimba ore in sir, intr-un mod cat se poate de ingenios.

Smart Balance Wheel poate fi considerat un nou nivel de evolutie a transportului urban. Este foarte simplu de manevrat: tot ce trebuie sa faci este sa ai o pozitie verticala in timpul deplasarii iar echilibrul nu va fi greu de obtinut. Picioarele trebuie usor departate si tinute in cele doua locuri speciale pentru a putea fi detectate de senzori. In momentul in care te apleci in fata sau in spate viteza se modifica.

Pentru o vizibilitate mai buna si o atentie sporita, Smart Balance Wheel este dotat cu doua lumini care te vor ajuta foarte mult, in special prin locurile mai intunecate sau pe timp de noapte. Acest scuter electric este foarte practic deoarece te poti strecura cu usurinta prin locurile aglomerate sau inguste. De asemenea, poti avea pungi sau o geanta cu tine deoarece nu iti folosesti mainile pentru a te deplasa.

Cu bateria incarcata, poti parcurge aproximativ 15 km, iar incarcarea dureaza cam o ora. De asemenea, bateria poate fi consumata mai repede in functie de greutate, drumul pe care mergi sau temperatura de afara. In momentul in care mergi mai incet, sau esti pe o panta si cobori, bateria se incarca singura, scuterul avand o tehnologie similara cu cea a masinilor ecologice.

Viteza maxima atinsa de Smart Balance Wheel este de 19 km. Oricine se poate deplasa cu acest scuter deoarece nu necesita abilitati extraordinare. Faptul ca este mic si usor de transportat va ofera ocazia de a-l lua oriunde va duceti.  Un astfel de scuter electric costa in jur de 200 de dolari si poate fi comandat de pe internet.

https://www.entertainmentbox.com/shop/smart-balance-wheel-700-watt-bluetooth-self-balance-2-wheel-electric-drifting-smart-scooter/

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button