PC&Consoles

Sega reinventeaza Mega Drive

De cativa ani de zile, Sega tot vinde jocuri destinate consolei Mega Drive/Genesis, dar abia acum au decis sa p+una toate acele jocuri la un loc, intr-un hub comun care include tot soiul de beneficii, cum ar fi suport pentru Steam Workshop.

Ce exact ai putea face prin Steam Workshop? Ceva fara precedent. Pana acum, companiile care se ocupa de productia de console au avut aceeasi pozitie fata de ROM-urile modificate „Nu, nu, nu, si iar nu, te dam in judecata daca mai insisti”. Nintendo le-a interzis pana si pe cele folosite la speedruns, fiindca ar incuraja cumva piraterie. Dar Sega merge in directia complet opusa. Prin Steam Workshop veti putea imparti variante modificate ale ROM-urilor jocurilor clasice, si le veti putea juca direct din emulatorul integrat in Sega Mega Drive Classic sHub

Aceasta infrastructura ia o forma mai atipica. Este menita sa semene cu un soi de camera de jocuri, in care se afla pe un raft fiecare joc Sega Mega Drive din catalogul vostru de pe Steam, iar in centrul incaperii se afla un televizor cu o reprezentare a consolei. Cand vreti sa jucati, trebuie doar sa introduceti un joc in consola, si va functiona in emulatorul imbunatatit pe care l-a facut Sega, care adauga o serie de optiuni grafice noi fata de ce oferea pana acum compania. Exista pana si un ciclu zi-noapte pentru acea incapere, pentru a-i da ceva mai multa atmosfera.

Sega Mega Drive Classics Hub va fi lansat in ziua de 28 aprilie pe Steam.

[Sega]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button