Gaming

Sega lucrează la reboot-uri pentru Crazy Taxi și Jet Set Radio

Autor: Matei Pană

Conform Bloomberg, două jocuri din portofoliul Sega vor primi niște reboot-uri, ca părți din strategia pe care ei o numesc Super Game Initiative. Aici este vorba despre Crazy Taxi și Jet Set Radio, jocuri apărute cu peste 20 de ani în urmă. Noul Crazy Taxi este în capul listei de priorități pentru dezvoltatori, aceștia spunând că lucrează la el deja de un an și plănuiesc să îl lanseze în următorii doi sau trei ani.

Super Game Initiative este o strategie prin care compania urmărește să creeze titluri inovative, cu accent pe reach-ul global, interactivitatea online și crearea unei comunități. Toate aceste lucruri au fost explicate de Sega în luna noiembrie a anului trecut, atunci când a anunțat și un parteneriat strategic cu Microsoft pentru a folosi Azure, platforma cloud a acestora.

Pe lângă jocuri, Sega intenționează să lanseze în viitor filme bazate pe francizele acestora. După succesul imens pe care filmele Sonic the Hedgehog le-au avut, Sega speră ca pe viitor să lanseze pe marile ecrane și francizele Yakuza și Streets of Rage.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button