Gaming

Sega inregistreaza un domeniu pentru Dawn of War 3!

Ei bine se intampla! Si cel mai probabil in viitorul apropiat! Sega tocmai a inregistrat un domeniu pentru Dawn of War 3, celebra serie de strategie din universul Warhammer. Asta insemnand ca inca mai exista o speranta pentru genul RTS, si asa saracacios in ultima perioada, cu prea putine lansari. Dawn of War 3 are o baza de fani destul de numeroasa pe care sa se sprijine, multi dintre acestia fiind dobanditi odata cu explozia distributiei digitale.

Stirea a fost facuta publica pe Reddit pe sub-reddit-ul /r/games, odata cu informatia ca entitatea care a cumparat domeniul www.dawnofwar3.com este de fapt departamentul IT al studioului Relic Games, creatorii seriei Dawn of War – astfel cimentandu-se ideea ca studioul s-a apucat de un nou titlu in serie. Este un lucru pe care fanii l-au cerut chiar inainte de lansarea lui Company of Heroes 2, Relic alegand sa dezvolte Company of Heroes in defavoarea unui Dawn of War 3. Dar asta a fost atunci. Acum, avem Relic Games la un nou publisher, o echipa mai experimentata iar jocul va deveni realitate cu certitudine.

Nu exista alte informatii in acest moment, dar Sega va face o declaratie cel mai probabil in urmatoarele saptamani in care va anunta ca Relic lucreaza la un nou Dawn of War.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button