PC&Consoles

Sega Genesis intră iar în producție

Păzea Xbone și PS4, adio Nintendo Switch, fiindcă o nouă consolă de ultimă… ultimă, extrem de ultimă, generație intră acum în producție. Sega Genesis!

Și nu este vorba de vreo clonă ilegală, pe care o companie a început acum să o scoată pe piață acum ca să profite de nostalgie. Este o consolă licențiată, făcută cu voia celor de la Sega de compania TecToy.

Această consolă este produsă momentan în Brazilia și distribuită deocamdată doar pe acolo. De ce? Pentru că Brazilia se află cu jocurile cam pe la același nivel la care eram noi spre sfârșitul anilor ’90, când Terminatorul era la putere.

Nu va fi vorba de o simplă reimplementare a designului vechi, noul Sega Genesis beneficiază de câteva adiții moderne. Mai exact, suportă un card SD va avea un preț de 125 de dolari. Da, este mult mai scump față de NES Classic, pe care Nintendo îl produce în mod oficial, dar din moment ce Sega Genesis suportă un card SD, poți îngrămădi mai multe jocuri în el.

Din păcate, consola nu are o ieșire HDMI, folosindu-se de clasicele cabluri A/V. Alternativ, ai putea lua o tabletă de 100 de dolari și un controller bluetooth de 25 de dolari. Emulatoarele merg surprinzător de bine zilele astea.

[CNet]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

14 Comments

  1. Doar pentru america de sud … iar pentru 125$ … NU
    Dar pentru Brazilia 125$ ii relativ ieftin tinand cont ca un PS4 second hand ii cam 500$ acolo

  2. cine este atata de prost sa dea 125 de dolari pe o cnsola la fel de buna ca terminator am un terminator din 2007 practic e nou daca chiar vreau sa ma joc cu o consola veche il scot pe ala am si un ps 2 pot sa il scot pe ala

    1. Terminatorul e mai slab decat sega. Sega are grafica si jocuri mai complexe. Iar ps2 e la alta categorie. Emulator de sega si jocuri se gasesc pe net gratis, si poti sa joci in doi sau la dublu pe net un avantaj in fata consolei clasice.

  3. Emulator de sega si jocurile se gasesc pe net gratis, doar daca esti fan nostalgic, colectionar, cine stie peste ani va costa ceva. Emulatoru de sega iti permite sa joci cu un prieten de la departare pe net, chiar am jucat golden axe 3 cu un prieten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button