GamingRSS PaginaDeMedia

Sega Genesis Bundle ofera peste 50 de jocuri retro la 45 de lei

Fanii jocurilor retro au motive sa fie fericiti deoarece Fanatical tocmai a pus in vanzare un super-bundle. Este vorba despre Sega Genesis Bundle: acesta ofera 59 de jocuri clasice pentru doar 44.98 de lei. Printre acestea se numara titluri precum Sonic the Hedgehog si Streets of Rage. Partea cea mai buna este ca se activeaza pe Steam.

Sega Genesis Bundle este oferit de Fanatical, un site asemanator cu Humble Bundle. Pachetul contine de la Sonic CD la Sonic 3D Blast. De asemenea, primesti toata seria Streets of Rage, la fel si cu Shinobi sau Golden Axe. Selectia completa poate fi vazuta pe site.

Cea mai buna parte la colectia Sega Genesis Bundle este ca aduce si cateva caracteristici interesante. Vei putea juca online, ai moduri challenge speciale si poate cel mai interesant, filtre vizuale. Fie ca alegi CRT sau scanlines, vei avea o experienta retro completa. Daca vrei insa sa imbini retro cu modern, toate jocurile pot fi experimentate si in VR, unde le vei juca pe un TV CRT sau pe o proiectie imensa.

Fanatical mai ofera si alte oferte interesante, pe langa Sega Genesis Bundle. Chiar acum cateva minute mi-am cumparat Kingslayer Bundle 2 care contine o selectie de cinci jocuri si trei DLC-uri pentru acestea. Doar pentru GRID 2019 si Party Hard 2 merita cei 26 de lei, restul fiind un bonus bine-venit. Cauti metode prin care sa-ti imbogatesti colectia pe Steam? Ai destule.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button