GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Sega anunță încă o „consolă” retro

Mai țineți minte sălile de jocuri?

Mania lansării de console retro de jocuri continuă. Dar din moment ce unii producători au o istorie ce pre-datează consolele pe care le știm de zi cu zi, avem parte și de lucruri ceva mai speciale. Capcom deja a lansat propria siglă de plastic, în care a îngrămădit un sistem de jocuri arcade, iar Sega face acum ceva similar.

Compania a pregătit Astro City Mini, o variantă minusculă a unui cabinet de jocuri electronice din era de alta data, când încă mai existau săli de jocuri. Această creație este modelată în așa fel încât să semene cu cabinet Astro City, adus pe piață în 1993 de către Sega, dar de vreo cinci ori mai mic. Vine, însă, cu un controller integrat de arcade, porturi USB, un output HDMI și o grămadă de jocuri.

Nu mai puțin de 36 de titluri sunt încărcate în acest mini-cabinet. Nume legendare precum Virtua Fighter, Altered beast, Golden Axe și o grămadă de alte titluri din era de glorie a companiei.

Prețul acestei minunății este de aproximativ 120 de dolari, urmând să fie disponibil anul acesta în Japonia și apoi în restul lumii, probabil. Deocamdată a fost anunțată doar lansarea sa în Japonia.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button