Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Seful studioului Rockstar North a parasit compania

/
/
/
img

Rockstar North, studioul responsabil pentru intreaga serie Grand Theft Auto, a ramas astazi fara lider.

Leslie Benzies, omul care s-a aflat in ultimii ani la conducerea studioului si-a anuntat in mod oficial retragerea din aceasta pozitie. El a fost un angajat al Rockstar North de 15 ani, inca de pe vremea cand compania se numea DMA Design si inca nu lansasera hit-ul care a schimbat complet soarta studioului, Grand Theft Auto 3. Pana atunci studioul se multumea cu un alt joc despre masacre in masa, Lemmings.

Benzies nu se afla tocmai in functie inca din 2014, acesta luand atunci o perioada de sabatic pentru a se concentra pe alte proiecte, precum restaurarea unei biserici pe care a cumparat-o atunci pentru o jumatate de milion de lire sterline.

Nu s-a specificat cine va prelua in mod oficial functia sa de la conducerea studioului, dar probabil inlocuirea sa nu va fi o problema, din moment ce de mai bine de un an oricum nu se afla la Rockstar North.

[WCCFTech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar