GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Șeful studioului Gearbox a fost jefuit de aproape 3 milioane de dolari

Studioul Gearbox nu este tocmai cea mai îndrăgită companie din industrie, după dezastre precum Aliens Colonial Marines și Duke Nukem Forever. Dezastre pe care președintele studioului, Randy Pitchford, continuă să le numească grozave și tot încearcă să paseze vina asupra altora, inclusiv asupra jucătorilor.

Totuși, Randy n-a avut tocmai zile bune în ultimii ani, deoarece a ieșit recent la iveală că fostul său asistent l-a jefuit pe parcursul mai multor ani de aproape 3 milioane de dolari. Individul cu pricina, John Wright Martin, s-a ocupat cu coordonarea finanțelor personale ale familiei Pitchford din 2014… așa că DNF și ACM nu sunt vina lui, timp în care a reușit să sustragă această sumă colosală prin diverse metode subtile.

Ce e drept, ce făcea cu banii nu era prea subtil, acesta având gusturi foarte scumpe, cumpărând chiar o casă de aproape 600 de mii de dolari… având un salariu de 45 de mii de dolari pe an. Dar în același timp făcând donații caritabile în valoare de zeci de mii de dolari, tot din conturile familiei Pitchford.

Individul cu pricina este momentan încă în libertate și avocatul său susține că este nevinovat, dar nu a prea mai fost văzut la față după ce a fost prins că a golit un cont de 780 de mii de dolari care aparținea firmei lui Kristy Pitchford.

Conturile companiei Gearbox nu au fost afectate, din fericire. Battleborn s-a ocupat deja de asta. Știu că asta poate că sună a fi cam dur, iar pe cât de tristă este vestea că un om a fost jefuit de avuția sa… mulți consideră incidentul ca fiind karma în acțiune.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button