GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Seful studioului care a dezvoltat Gears 5 se va ocupa de noile jocuri Diablo

Faceti cunostinta cu Rod Fergusson, omul care a condus The Coalition in procesul de dezvoltare al Gears 5. Din pacate Rod a anuntat ca incepand cu luna viitoare nu va mai face parte din echipa, ci va pleca la Blizzard unde se va ocupa de franciza Diablo. Tot catre Blizzard a plecat in luna Octombrie a anului trecut si Mike Ybarra, fostul vice-presedinte Xbox Live si Microsoft Xbox Game Pass.

Incepand cu luna Martie ma voi alatura celor de la Blizzard, unde ma voi ocupa de franciza Diablo. Despartirea este una grea deoarece iubesc familia Gears, fanii seriei si pe toata lumea de la The Coalition si Xbox. A fost o onoare sa lucrez alaturi de voi si va multumesc tuturor.

Rod Fergusson

Conform lui Fergusson, a fost o placere sa lucreze timp de 15 ani la franciza Gears dar a venit timpul pentru o noua aventura. In urma anuntului sau multe nume importante din industrie l-au felicitat pentru aceasta mutare. Printre acestia se numara Phil Spencer de la Xbox, Bonnie Ross de la 343 Industries, Vince Zampella de la Respawn Entertainment si chiar si Cliff Bleszinski, creatorul Gears of War.

Iti multumesc pentru pasiunea si eforturile pe care le-ai depus pentru Gears si Xbox si pentru munca depusa in a cladi o echipa de talie mondiala. Mult noroc in urmatoarea ta calatorie!

Phil Spencer, CEO Xbox

Rod Fergusson a lucrat alaturi de Microsoft din 2014, cand a devenit manager in cadrul studioului Black Tusk Studios. Mai tarziu, acesta a fost renumit The Coalition. Un veteran al francizei, acesta a lucrat la Gears of War inca de la crearea acesteia in 2006. Inainte de a se ocupa de celebra serie, Fergusson a mai lucrat in cadrul unor francize de renume precum BioShock si Half-Life. Ca parte a Blizzard se va ocupa de franciza Diablo. Echipa responsabila de dezvoltare, lucreaza in prezent la Diablo 4 si Diablo Immortal.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button