Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Seful Diviziei de Securitate Cibernetica de la Casa Alba este mandru sa nu stie nimic despre…securitatea cibernetica!

/
/
/
/
image

Seful Diviziei de Securitate Cibernetica de la Casa Alba este mandru sa nu stie nimic despre securitatea cibernetica!

Chiar daca intentiile sunt justificate, sau de-a dreptul bune, nu exista motive sa lasi un amator sa se ocupe de securitatea unei banci sau sa faca chirurgie. Ei bine, asa cum cerul este albastru si trandafirii, ocazional rosii, ocazional mai avem si cate un habarnist intr-o pozitie de putere care sa se ocupe de securitatea celei mai importante case din America. Casa Alba.

Michael Daniel, nu numai ca s-a laudat cu lipsa de cunostinte in domeniul securitatii digitale, dar a facut-o intr-un mod cat se poate de public. Intr-un interviu acordat GovInfoSeccoordonatorul diviziei de securitate cibernetica de la Casa Alba a declarat ca nu este o persoana tech si ca nu trebuie sa „fii un coder pentru a face lucrurile bine”. Este ca si cum ai spune ca „nu trebuie sa fii un inginer atomist pentru a proiecta si intretine o centrala nucleara”. Cine stie, poate pe viitor la Casa Alba se angajeaza si niste femei de serviciu pe post de Ninja.

Si asta nu este tot. Michael Daniel a mai adaugat ca: „Sa fii prins in itele incurcate ale tehnologiei, poate chiar sa-ti provoace neatentie”. Normal, mai ales cand nu intelegi nimic din ce vorbesc saracii programatori, domnule Daniel. Cu asemenea nivel de cunoastere, siguranta digitala Casei Albe este in mod sigur pe maini bune! 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar