MORE

„Sefa” Youtube confirma un serviciu de abonament pentru muzică

Au existat o multime de zvonuri despre YouTube ca ar porni un serviciu de abonament pentru muzică, si chiar o confirmare in luna Iunie din partea grupului detinut de Google, cum ca acest serviciu ar veni undeva mai tarziu in vara (se pare ca a venit si a plecat).

In seara asta am auzit o altă confirmare, de data aceasta direct de la CEO Susan Wojcicki. Într-un interviu acordat pt Code/Mobile, a declarat că echipa sa a „lucrat intr-adevar la acest lucru”, și că acesta este un obiectiv care se apropie de final. Chiar daca nu a intrat in detalii cu privire la program, care poate fi sau nu numit Music Key (conform zvonurilor), ea a declarat că unul dintre obstacole era „cum ofere oamenilor opțiuni”.

Și dat fiind faptul că serviciul va cuprinde imagini din concerte și clipuri video, acesta poate fi un pic mai complex decât ceea ce ofera concurenta de la Spotify. Nu este clar când anume vom vedea acest serviciu gata pentru publicul larg, dar macar avem un indiciu solid ca acesta nu s-a evaporat si ca este inca in plan.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button