PC&Consoles

Secvențe noi din Jurassic World Evolution

Din moment ce Frontier Developments a organizat un mic eveniment în Londra zilele trecute, era de așteptat să își facă apariția și cel mai recent anunțat titlu al companiei.

Jurassic World Evolution s-a manifestat din păcate fără prea multe detalii efective despre gameplay, despre data exactă de lansare sau despre cum vor reuși să facă un joc bazat pe un film, cu restricțiile de rigoare, fără a fi groaznic.

În schimb, am avut parte de secvențe de gameplay noi. Ce e drept nu prea i se poate spune tocmai gameplay, din moment ce nu se joacă nimeni, doar se mișcă o cameră într-un mod cinematic prin decorul jocului.

Chiar și așa, ce au reușit să facă până acum arată cel puțin impresionant, măcar la nivel vizual. Când luați în considerare faptul că Jurassic World Evolution este făcut să fie jucat în mare parte cu o cameră ce plutește pe undeva pe deasupra pământului, atenția la detaliu este chiar îmbucurătoare.

Jocul va fi disponibil din vara anului viitor, în apropierea lansării filmului nou din clasica serie despre dinozauri. Dacă stați să vă gândiți, adaptarea sa sub forma unui joc în stilul lui RollerCoaster Tycoon este perfectă, din moment ce distracția maximă din ambele serii apare atunci când atracțiile încep să omoare vizitatorii.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button