GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Secvențe noi din Conan Unconquered

Poate că un RTS Conan nu este cel mai bun lucru din viață, dar faptul că este făcut de creatorii lui Command and Conquer cu siguranță va fi în avantajul său.

Conan Unconquered este acel RTS anunțat acum ceva timp de Funcom, ce acum are parte de ceva mai multe detalii, precum și secvențe efective de gameplay.

Spre deosebire de jocurile Command and Conquer, Conan Unconquered funcționează mai mult pe principii de supraviețuire ale unui joc precum Frostpunk, acesta fiind citat direct de către Petroglyph ca o sursă de inspirație. Numai că în loc de frig, vă bateți cu valuri nesfârșite de inamici și aveți de furcă cu managementul resurselor foarte limitate pe care le aveți la dispoziție.

Dacă vi se pare prea dificil, atunci fie va trebui să închinați o rugăciune lui Crom, pe care o va ignora fiindcă asta face Crom și mai bine nu îi atragi atenția, fie vei putea să joci în modul cooperativ, ce va permite fiecărui jucător să se concentreze pe părți diferite ale efortului defensiv.

Conan Unconquered ar trebui să își facă apariția prin vara acestui an. Iar dacă jocul are succes, probabil ar trebui amintit faptul că Funcom are acum drepturile pentru Dune, iar oamenii care lucrează la Petroglyph au făcut pe vremuri și Dune 2.

Acu, nu spun că dacă jocul are succes, atunci un RTS Dune 3 ar fi garantat… dar probabil asta se va întâmpla.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button