GamingPC&ConsolesTech&IT

Secvențe noi din Black Mesa Xen

Nu este Half-Life 3, dar măcar este Half-Life. În timp ce Valve se grăbește să lanseze încă un joc bazat pe mod-ul altcuiva, oamenii care lucrează la varianta reconstruită a primului Half-Life au lansat câteva secvențe noi de gameplay din partea a doua a lui Black Mesa.

Jocul continuă să arate destul de impresionant pentru ceva ce a început ca o creație a unor oameni în timpul lor liber. Componenta Xen a lui Black Mesa ia ceva mai multe libertăți când vine vorba de actualizarea conținutului, față de prima parte a jocului.

Sigur, pe acolo erau deja câteva nivele oarecum diferite, pasaje ce se terminau altfel și lipsa unor zone de încărcare, da la Xen s-a folosit o abordare diferită. Fiindcă această parte a lui Half-Life nu era la fel de adorată de public precum restul jocului, echipa de la Crowbar Collective a depus ceva efort la a găsi un mod nou de a reda locația. Au reușit cumva să repare ce Valve nu a reușit să șlefuiască acum 21 de ani? Puteți vedea mai jos clipurile noi de gameplay.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button