Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Secvențe noi din Black Mesa Xen

/
/
/
img

Nu este Half-Life 3, dar măcar este Half-Life. În timp ce Valve se grăbește să lanseze încă un joc bazat pe mod-ul altcuiva, oamenii care lucrează la varianta reconstruită a primului Half-Life au lansat câteva secvențe noi de gameplay din partea a doua a lui Black Mesa.

Jocul continuă să arate destul de impresionant pentru ceva ce a început ca o creație a unor oameni în timpul lor liber. Componenta Xen a lui Black Mesa ia ceva mai multe libertăți când vine vorba de actualizarea conținutului, față de prima parte a jocului.

Sigur, pe acolo erau deja câteva nivele oarecum diferite, pasaje ce se terminau altfel și lipsa unor zone de încărcare, da la Xen s-a folosit o abordare diferită. Fiindcă această parte a lui Half-Life nu era la fel de adorată de public precum restul jocului, echipa de la Crowbar Collective a depus ceva efort la a găsi un mod nou de a reda locația. Au reușit cumva să repare ce Valve nu a reușit să șlefuiască acum 21 de ani? Puteți vedea mai jos clipurile noi de gameplay.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar